Blog

I pejsky máme rádi

8. 7. 2019 / Aktuality

S rodokmenem nebo bez, všechno jedno. Důležité je, že se u nás pejskům líbí.

Co víte o Smart Pasta Naturprodukt?

29. 6. 2019 / Aktuality

OCHUTNEJTE SVĚTOVOU NOVINKU NA TRHU Jako první přicházíme s formou „běžných“ těstovin, obohacených prospěšnou látkou, zvanou beta-glukan. Beta-glukan, jako specifický polysacharid, je vědci celého světa podrobně zkoumán od poloviny padesátých let minulého století. Postupně bylo zjištěno, že oplývá výraznými schopnostmi podpory nespecifické odezvy organismu proti působení cizorodých nebo patogenních bakterií a virů. Díky spojení Beta-glukanu a těstovin se nám podařilo vytvořit chuťově vynikající potravinu, navíc povznesenou k další úrovni podpory odolnosti již ve střednědobém horizontu.

Jarní probuzení

26. 3. 2019 / Aktuality

Byť se venku střídá počasí jako na apríla, vůni nového období lze jen stěží přehlédnout. Pomyslné klepání jara na naše dveře nás probouzí ze zimního spánku, abychom načerpali energii z nového života, očistili tělo, mysl a domov. V dnešním článku se budeme věnovat prvním dvoum, s tou poslední si pak jistě poradíte hravě sami.

4 tipy pro zamilovanější únor

12. 2. 2019 / Aktuality

„Přišla láska a udělala můj život hezčím. Naplňuje mé srdce výjimečnými věcmi, andělským zpěvem a divokými představami.” To se zpívá v jedné z mnoha písní. Láska se časem vyvíjí a abychom ji mohli opěvovat i po mnoha letech, přinášíme pár tipů, jak ji okořenit.

8 tipů jak posílit svou imunitu

1. 2. 2019 / Aktuality

Proto, aby měl člověk dostatek energie pro všechny životní plány a jejich uskutečnění, potřebuje, aby jeho tělo spolupracovalo. Normální je prostě cítit se dobře. Přinášíme vám několik tipů, po kterých si na vás nachlazení a rýma netroufne.

Rodinný oběd jako příjemný rituál

17. 12. 2018 / Aktuality

Všichni u nás v Pastě milujeme rodinné nedělní obědy. Chvíle, kdy se usadíme k jednomu stolu, vyprávíme si zážitky a popichujeme se, jsou k nezaplacení. Setkání s nejbližšími je zpravidla o radosti, o úsměvech a o lásce. Důležitým faktorem vytváření sounáležitosti je také dobré jídlo a pití. Společné hodování je spolehlivě stmelujícím prvkem. Čas plyne příjemně líně, stoly jsou plné mís, podnosů, hrnců, talířků, a vy si nabíráte, na co máte zrovna chuť.

Rakytník – Vitamínová nálož

1. 11. 2018 / Aktuality

S lehkou nadsázkou můžeme říci, že taková bobulka rakytníku je jako růže mezi trním. A možná ani nejsme daleko od pravdy. Výjimečně prospěšné plody jsou ukryty ve směti trní, jako by nám sama rostlinka dávala najevo, že jestli chceme těžit z jejích pokladů, musíme pro to něco obětovat.

Rozkvetlý talíř aneb květy, které chutnají

28. 9. 2018 / Aktuality

Že květiny mluví nejkrásnějším jazykem světa, je pravda odvěká. Pomáhají nám vyjádřit naše myšlenky a pocity. Mimo to přinášejí do pokrmu zvláštní originalitu karnevalem chutí a barev. Jen se podívejte.

Probuďte svého muže

30. 8. 2018 / Aktuality

Ačkoliv se o tomto téma nehovoří často, jak čas plyne, i muži slábnou a ztrácejí energii. Jak se s tímto obdobím srovnat? Odpověď nalezneme opět v přírodě.

Gril všech grilů – X-Oven

10. 7. 2018 / Aktuality

Z kuchyně se line teplo, které doprovází zasyčení masa položeného na rozpálený gril. Vůně rozléhající se restaurací dráždí chuťové pohárky a v ústech se sbíhají sliny.