SLADKÉ POKUŠENÍ

7. 1. 2020 / Aktuality

Přirozená chuť na sladké není nic výjimečného. Existuje opravdu jen velmi málo lidí, kteří si místo zákusku raději dají řízek. Z toho důvodu, vpravdě sotva po Třech králích, je zde sladký blogový příspěvek. Nechceme nikomu rušit Novoroční předsevzetí, nebo jinak zasahovat do života. Ale takové malé pokušení, mezi námi, může být docela příjemné zpestření lednového stereotypu.

V naší cukrárně se pořád něco děje. Cukrářka Zuzka, postavou útlá slečna, do které by málokdo řekl, čím se zabývá, vládne recepturám a na stavu naší sladké vitríny je to krásně patrné. Ale zpět k tomu pokušení. Něco malého sladkého, na uspokojení chuťových pohárků, rozhodně není hřích, nebo něco, za co bychom se měli stydět. A o něčem malém sladkém právě bude dnešní příspěvek.

Jak jistě víte nebo alespoň tušíte, cukr v mnoha svých podobách je prakticky ve všech průmyslových potravinách a je velice obtížné se mu vyhnout. Někdy je prakticky nemožné se vyznat v tom, co je napsáno na etiketách, nehledě na stabilizátory a další obsažená "Éčka". Pak se sama nabízí otázka: "Je lepší mít jistotu, že když si dám něco sladkého, tak v receptuře nebude žádná skrytá náhražka čehokoli?" My říkáme, že určitě ano a právě na tom jsme naši cukrárnu postavili. Na přirozených surovinách, které lidská trávicí soustava za tisíce let vývoje zná  (kvalitní máslo, domácí vajíčka, plnotučné mléko a vysokoprocentní smetana, řepný cukr nebo med, čerstvé ovoce, vysokoprocentní čokoláda, správná mouka atd...), dále na vyzkoušených recepturách a dovednostech. Ve výsledku pak dostanete na talířku dezert nadýchaný, lehoučký a nabitý chutí. Jsme rádi, když správně nachystaná káva a dobrý zákusek od nás přispívají k pozitivní náladě a prosté radosti z bytí. Správný "zákuseček" v tomto případě dokáže krásně povznést, aniž by uzemnil.

A co domácí oslavy? Výročí? S minimem vlastního úsilí? Je to taktéž jednoduché. Stačí si u nás objednat celý dort a pak si ho v domluvenou dobu vyzvednout. Naše nabídka je široká tak akorát, abychom zvládli dodržet kvalitu i termín. Na tom si zakládáme. Koneckonců, stačí mrknout na osmičku vyvolených, vybrat ten, který je nejbližší Vašim představám i chuťovým preferencím a objednat. Osobně nebo telefonicky na čísle 592 750 140. Přejeme dobrou sladkou chuť!